Заштеда на енергија

Заштеда на енергија

Целта на проектите е смалување на трошоците за енергија и одржување, воглавном со вградување на нова опрема и оптимизација на енергетскиот состав. Со тоа е осигурана отплатата на инвестицијата во период од 3 до 6 години во зависност од типот на инвестицијата и проектот.

DAIKIN со својот висок COP во своите производи ја враќа инвестицијата и воедно е промотор на заштедата на енергија. VRV системите се на врвот на тоа скалило, без потценување и на другите типови на опрема.

Можете слободно да не исконтактирате за било кои информации од оваа област.